13.9.15

Isänmaan Toivot ja Tuulikit, osa 1

Tervettä? Tällaisten ihmisten kanssa telluksella tulee tallattua. Ja vielä omassa kotimaassamme. Näiden ihmisten työnantajat, lähimmäiset ja muut,  teillä on myös vastuu. Oikeasti. Meillä kaikilla on vastuu! Emme voi hyväksyä tällaista. Emme toki voi hyväksyä raiskauksia, emme rikoksia. Mutta näitä?
Piraattina minun tulisi hyväksyä tämä puhe, sillä tässähän ei ole piraattiaatteen mukaisesti ketään vahingoitettu. Tässä ajatusmaailmani eroaa piraateista; me suomalaiset emme kykene käyttäytymään ilman että laki ja asetukset ohjaavat meitä. Kun emme edes niiden kera.
Pahoittelen kuvankaappausten asettelua jne, en jaksa sen kummemmin käydä läpi. Ilmi tulee tuosta kuitenkin.

Tarkoituksella jätän nimeni sensuroimatta, ei tarvitse heidän sitten sitä rueta metsästämään kun tekevät taas ilmiantoja blogista ja menevät itkemään poliisilaitokselle että julkaisen täällä heidän juttujaan ilman lupaa. Täten lupaan kuulusteluissa vastata että mielestäni tilanne on vakava; tämä on vihapuhetta pahimmillaan. Mielestäni jo puheella pitäisi olla seurauksensa, hullut saavat tämmöisistä ryhmistä kiksejä ja tilanne kärjistyy.

Mainittakoon että olen itsekin maahanmuuttokriittinen. Kriittinen, en vastainen. Enkä rasisti. En hyväksy maahanmuuttajien tekemiä rikoksia. Mutta! En hyväksy sen enempää kantasuomalaisten tekemiä rikoksia. Mutta yhtäkaikki; tällainen uhittelu vie pointin koko maahanmuuttokriittiseltä keskustelulta.


No comments:

Post a Comment

[Ja pidetääs homma lapases ja lapanen takataskus.]