23.1.12

13vee ilman karvoja jee.

Olen kuullut ihmisten höpöttävän tässä viime viikon aikana frontside olliesta. Täytyy myöntää että ei ollut kyllä hajuakaan mistä höpötetään, eikä kukaan sen selvemmin ole sanonutkaan. Mielipiteet ovat olleet vaan et "ai se vitun frontside ollie?" "Voi vittu se frontside ollie on ihan vitun paska" ja sitä rataa. No alkoi sitten kiinnostaa sen verran että piti ihan ottaa selvää. Yleensähän minua ei kiinnosta se, että kuka laulaa, vaan mitä lauletaan ja miten. Nyt sitten ajattelin etten jaksa edes zipaletta kuunnella, mutta sen sijaan googletin laulajan; sehän on 13v. Sitten alkoi jo kiinnostamaan sen verran että piti ihan Juutuupittaakin.

Biisihän on suht rokahtava. Eikä mitään räppiä.. Vau.
Ja tyypin ulkonäkö? Mä olisin ainakin 13v:nä ollut ihan täysin lääpälläni tollaseen. Oisin kai vieläkin, jos löytys vanhempana versiona?
Ja mitä tulee sanoituksiin.. Mun mielestä noi on hyvät. Just sellaset kun ton ikäsen suuhun sopii. Sellaset, mitä oikeesti voi antaa lasten kuunnella, ihan hiton paljon mielummin kun nää viime aikaiset youtubesta löytyvät "kato kun 3v laulaa "sexy and I know it", eikö oo hauskaa" -pläjäykset. Ja ei, mun mielestä muuten ei ollut yhtään hauskaa eikä huvittavaa, mun mielestä se oli kerrassaan karmeeta et lapsilla kuunnellutetaan sellasta niin paljon että ne oppii liikkeet ja sanat ulkoa. (Ja joo, itse kuuntelen kyllä k.o biisiä radiosta vaihtamatta kanavaa.) Kyllä, minulla on nyt kukkahattu päässäni kukkamekon kera ja olen tekopyhä paska jolla ei ole edes niitä omia lapsia. Mutta niin, kun leikin kenen tahansa tuttavani kersan lapsenvahtia kotonani, tai missä vaan muualla tämän kukkahattuni kanssa, niin en pidä kyllä äänimaailmana voicea taustalla. Päinvastoin, sammutan mielummin televisiosta sen musateeveen tai väännän radion kiinni. Laulellaan vaan että ihhahhaa.
Ehkä se on typerää. Ehkä olen liian vanhoillinen. Mutta mielestäni maailmassa on niin paljon lapsiystävällistä musiikkiakin lastenmusiikin lisäksi.. Ei tarvitse olla vittua, tissejä ja persettä joka paikka täynnä. Eikä sitä panettelua. Eikä yleistä perseilyä.

Eräs ystävättäreni tuumaili fb-ketjussa seuraavaa: "Mutku sen ikäiset on niin perkeleen ärsyttäviä! Teinien pitäis angstata omassa huoneessaan eikä jumalauta lirkutella iloisesti ja itsevarmasti. Ja ne sen promokuvat.. leikin et lintuperspektiivi on vieras käsite ja keskityn ihmettelemään, miks sillä on niin vidun iso pää."


Ehkä niin. Ehkä se on tosiaan Robin ilmiönä joka ärsyttää ihmisiä, eikä suinkaan itse biisi.

4 comments:

  1. Samoilla linjoilla mennään. En voi ymmärtää niitä youtubessa haukkujia, kuitenkin kaveri on siis oikeesti just mennyt kai yläasteelle. Myönnetään suoraan, että punakynä viuhui mulla jonkun aikaa ja ilmiantelin sieltä raaimmat kommentit jokusen tovin! Tuskin se silti säästi tätä kaveria parilta kyyneleeltä, kun samanlaisia viestejä tuli 100 per minuutti...

    ReplyDelete
  2. (jatkoa edelliseen) Uskoakseni siis, että laulaja ottanut kommentit tosissaan, VAIKKA onkin poika.

    Uskomatona myös, että yks keksii että joku videolla on smurffin näköinen, niin sit 100 muuta lammasta perässä "toteaa" saman -__-

    ReplyDelete
  3. ...olettaen siis että laulaja ottaa kommentit tosissaan, VAIKKA onkin poika.

    Uskomatonta myös, että yks keksii että joku videolla on smurffinnäköinen(?) niin 100 muuta lammasta perässä "toteaa" saman -__-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, ihmiset on idiootteja, ei siitä mihkää pääse.

      Delete

[Ja pidetääs homma lapases ja lapanen takataskus.]