20.1.12

Hysteria.

Jos jokin on ihan Kouvolan oma ilmiö, niin sen täytyy olla tuo "paskamyrsky", minkä edellinen postaukseni aiheutti. Tänään otti se partylite-konsultti, josta kirjoitin, yhteyttä, ja viestin sisältö oli lyhykäisyydessään kutakuinkin että "olet maininnut nimeni blogissasi ilman lupaa. Poista se, niin jätetään asia tähän".
Samaa sitä itki Marianne ystävineen. Samaa itki naispuoleinen "ukkola", jonka SUKUNIMI mainittiin blogissani.

Nyt pieni seisahdus, hengenveto ja .. Ja... Siis hetkinen: missä vaiheessa Suomen Laki, mitä täällä pitää noudattaa, kieltää kirjoittamasta ihmisen nimeä blogikirjoitukseen? Eli nimittely ja haukkuminen on sallittu mielestänne esim. facebookissa julkisesti seinällä, kuten myös yksityisviesteillä. Herjaaminen on sallittu, ja potaskan levittäminen ihan suuntaan kuin toiseen, on tietysti sallittua. On mielestänne ihan ok kiertää facebookissa ihmisiä läpi, laitella heille yksityisviestein sitä kuinka vihaisia olette minulle kun olen toiminut ihan väärin, minulla on väärät mielipiteet ja olen täysin paska ihminen. Mutta että joku kehtaa kirjoittaa NIMENNE blogiin, se on nyt ihan rikosasia?

Joskus joku vanha viisaus sanoi että "käytä aina puhuessasi sulavia sanoja, sillä et koskaan tiedä milloin joudut syömään ne". Ja toden totta, mielestäni omista sanoistaan kannattaa ottaa vastuuta. Mielestäni jokaisen meistä on toimittava siten, että se OMA TOIMINTA on sellaista, että nimeä ei vedetä lokaan. "Ei nimi miestä pahenna, ellei mies nimeä", sanotaan myös. Uskon että pätee kyllä meihin naisiinkin.

Minulle on ihan se ja sama mitä tuolla jauhatte ja riitelette, jos siltä tuntuu. Minä en jaksa teidän kanssannne kuitenkaan riitaa ylläpitää, joten menee nyt kyllä ihan oman hysterianne piikkiin.

Ainiin:

MATTI VIRTANEN
MATTI VIRTANEN
MATTI VIRTANEN.

Odotan että kimppuuni käy nyt kolme Matti Virtasta, sillä olen heidän nimensä tähän kirjoittanut.

9 comments:

  1. On se hienoa, että Suomessa on sananvapaus ja mahdollisuus päästää kaikenlaiset aivopierut meidän kaikkien luettavaksi. Kuin luin blogiasi, niin vain yksi kysymys tuli mieleeni: miksi ihmeessä kirjoitat blogia? Varmaankin vain siitä ilosta, että meillä on se sananvapaus.

    On muuten eri asia kirjoittaa yksityisviestejä henkilöistä kuin julkaista nimiä julkisesti blogissa... Ota ensin selvää asioista, hanki sivistystä tai ihan vaikka elämä :)

    ReplyDelete
  2. No ei tää nyt ihan kirjoittajalla ole hallussa tää Suomen Laki. Tiedätkö miksi Facebookissa puhutaan YKSITYISviesteistä? Siis sellai että ne ei ole JULKISIAviestejä.
    Me ihmiset ollaan siitä hassuja, että se oma "oikeassaolemisen-kuoppa" on valtavan syvä. tämä Paul Hassel tai mikä lienee naisvastine ei halua edes yrittää ylös omastaan, vaikka meitä monta jo tikkaita tarjoaa rotkon pohjalle.

    ReplyDelete
  3. Tarkennetaas vielä näitä käsitteitä yksityisviesteistä ja julkisista viesteistä. Nämä vastineet joita me täällä kirjoitetaan on JULKISIAviestejä. Nämä voi jokainen sivulle sattuva lukea ilman estettä. Sitten jos rakkaalle ystävälleni esim. Facebookissa lähetän viestin yksityisesti, niin silloin puhutaan yksityisviestistä ja sitä ei voi edes vahingossa facebookkiin erehtyvä ihminen nähdä.
    Nyt kuitenkin Paul Hasselin tai sen naisvastineen kirjoituksessa on pitkä pätkä YKSITYISviestein käytyjä keskusteluja julkaistuina JULKISINAviesteinä.
    - edellisen viestin kirjoittanut avautui lisää.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hyviä huomioita! Tämä TC ei myöskään pysty sitä vertaa olemaan aikuinen, että myöntäisi olleensa väärässä tuossa lakiasiassa eikä sitä, että aloitti koko jupakan puuttumalla asiaan mikä ei hänelle kuulu. Toisten kauppoihin puuttuminen kielletään jo kirpputorin säännöissä. Ja niin hän aina peräänkuuluttaa kaikkien lakien ja pykälien perään! Hassua! Aikuinen ihminen pystyy myös pyytämään anteeksi pahoitettuaan toisen mieltä. Joskus on hyvä osata tämä taito vaikka itse kokisikin olevansa oikeassa. Hän itse varoittaa muita omasta "vittumaisuudestaan" ja kuitenkin katkeroituu siitä kun kukaan ei muista häntä ystävänpäivänä. Narsistihan käyttäytyy juuri näin! Narsisti kuvittelee aina olevansa oikeassa, on epäsosiaalinen, on kykenemätön empatiaan, pönkittää omaa egoaan toisen kustannuksella, on ylimielinen ja röyhkeä. Narsisti ei myöskään näe käyttäytymisessän mitään vikaa vaan vika on aina muissa. Nämä asiat on helposti havaittavissa noista katkeransävyisistä kirjoituksista. Huomiota herättää myös se, että yhtenä hetkenä hän haukkuu piraattipuolueen henkilöitä ja on eroamassa puolueesta, mutta jo hetken päästä puolustelee "uskontoaan" henkeen ja vereen! Ei voi muuta kuin toivoa, että tämä TC tarttuisi niihin tikkaisiin ja pääsi ylös suosta johon hän on itsensä tiputtanut!
      -Samu

      Delete
    2. Hohhhoijakkaa. Mars ny koko kommentaattoriporukka, eli kaikki kaksi henkilöä, sisälukutaidon treenausviikoille. Hopihop.

      Delete
  4. Niiku tässä jo monet ovat todenneet että tosiaan yksityisviestejä ei saisi julkaista. Huvittavaa kuinka aikuiset ihmiset eivät osaa käyttäytyä. Ja vain jonkin netti kirpparin takia. Ymmärrän molempien kannan ja olisin itsekin varmasti puuttunut elintarvikkeiden myymiseen. Itse jos saisin kommenttia että olen tehnyt jotain lain vastaista, pahoittelisin ja ottaisin asiasta selvää, en nostaisi tuollaista metakkaa. Kritiikistä yleinsäkin olen ottanut oppia, tai kertonut vain mielipiteeni nostamatta suurempaa numeroa. Monien mielestä myyn ylihintaisina tavaroitani, mutta olen ilmoittanut että jättää ostamatta jos ei kelpaa.
    Itse olen alusta asti ollut sitä mieltä ettei facebookin kirpparit ole toimivia, koska ihmiset eivät tosiaankaan osaa käyttäytyä, ja loppuen lopuksi kaikki paska kaatuu ylläpitäjien niskaan. Sääntöjä on juuri sen takia, kun emme voi käyttäytyä hyvin ilman niitä. Sääntöjä on pakko olla, jotta yhteiskuntamme pysyy pystyssä.
    Tilanne kiukustuttaa minuakin, sillä tekisi mieli sanoa kaikki mitä ajattelen, mutta en saa sitä kirjoitetuksi. Samalla huvittaa, sillä te molemmat osapuolet olette yhtä lapsellisia. Molempien kannat toki edelleen ymmärrän. Säälittävintä on minusta lähteä toisen persoonallisuuden analysoimiseen, kun ei tiedä toisesta kuin nimen ja mitä kauppaa.. Myös se että sotkee viattomat lapset mukaan riitoihin, on järjetöntä. Se että onko lapsia vai ei, ei muuta kummankaan tekemiä virheitä mihinkään.
    Molemmat erittäin kärkkäitä suustaan ja molemmat saisivat miettiä mitä on tullut sanottua. Hyvää tekstiä kyllä täältä löytyy, mutta itse poistaisin, ennen kuin asia menee pidemmälle. Enempää en sano koska en halua puuttua asiaan :)
    Ps. Millään sanomallani en halua pahoittaa kenenkään mieltä. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä oon sitä mieltä että mitä vähemmän sääntöjä, sitä vähemmän puututtavaa. Jos joku ei oikeesti osais tuolla "meiän" ryhmässä käyttäytyä, niin eihän siinä, ensin varotus ja sitten fudut. Ei kaupoissakaan ole ovella sääntörykelmää, vaan luotetaan, että normaalit käytössäännöt pätee. Miksei ne muka pätis netissäkin?
      Tähän mennessä ainakaan ei ole keneltäkään tullut mitään negatiivistä palautetta kaupanteosta, vaan hommat on käsittääkseni hoitunu ihan hyvin. Jokainen varaa sen aikaa tuotteita kun itsestä hyvältä tuntuu, ja jos joku haluaa mainita paikkakunnan, mainitkoon, jos ei halua, niin pakkohan ei ole.
      Monimutkaiset sääntölitaniat eivät takaa sitä että ihmiset käyttäytyvät niiden mukaan, vaan takaavat sen, että joku nusaisee aina pilkkua johonkin väliin ja aina päästään vääntämään.

      Delete
  5. PS. Mielestäni myös toisen persoonan analysointi etenkin persoonallisuushäiriöillä on aika rankkaa... Ne ova kuitenki asioita mitkä eivät ole meistä itsestämme kiinni. Diagnoosit myös leimaavat meidät juuri tietynlaisiksi eikä se ole kenenkään hauska kuulla olevansa tietyn lainen. Miksi kommentoijat lähtevät myös samaan suoraan sanottuna paskaan touhuun mukaan???

    ReplyDelete
  6. Kuka on analysoinut persoonallisuushäiriöillä?
    Minä ainakin vain vihjaisin, että kannattaa lukaista siitä "persoonallisuushäiriöstä" ja toiseksi siitäkin on monia eri versioita, voi olla narsisti, joka on persoonallisuushäiriö ja voi olla narsistinen, joka ei ole persoonallisuushäiriö vaan luonteenominaisuus ja lisäksi meissä jokaisessa on narsistisia piirteitä, joita voi miettiä miten paljon niitä tuo esiin ja miten niitä voi "hallita"...
    Lisäksi MINÄ puollustan ja tulen puollustamaan itseäni sekä LASTANI ja perhettäni. Muutahan en ole täällä tehnyt? Vai olenko?
    Toki olen ilmaissut asiani ns. kovasti, mutta syystäkin.. Vai nielisitkö itse ensin toisen puuttumisen kauppoihisi, sitten moiset kunnianloukkaukset yksityisviesteissä, sitten sen, että sinusta on tehty valheellinen kuva ja valitus ylläpidolle ja vielä senkin jälkeen kirjoitettu koko nimellä blogiin tälläistä paskaa? Jos olet sellainen ihminen, niin miksi et kirjoita nimellä, niin joku voi alkaa kirjoittamaan kaikki sinun sanomasi asiat nettiin ja julistaa vihanpidon sinua vastaan...

    ReplyDelete

[Ja pidetääs homma lapases ja lapanen takataskus.]