18.1.12

Voihan naamaopus!

Eli Draamaa kaikille elämättömille. Eli meille sairaslomalaisille ja niille kotiäideille jotka odottavat JOTAIN tapahtuvaksi.

Facebook on kyllä melkoinen paikka. Omalta osaltani täytyy sanoa että suurin osa "kaverilistaltani" löytyvistä tyypeistä käyttäytyy minun nähdäkseni ihan suurin piirtein ok. Tänään kuitenkin poistin yhden pitkäaikaisen tutun joka uhkaili jatkuvasti tekevänsä itsemurhan.

No, tänään törmäsin toiseenkin asiaan. Kuuluin jonkin aikaa ryhmään "Kymenlaakso kirpputori". Se on riitaisa paikka jos mikä, siellä se kouvolalaisten vittumaisuus ja riidanhalu tuleekin ilmi ja hyvin. Ehkä se ulottuu laajemminkin, ehkä Kotkaan ja Haminaan asti, en tiedä. Pitääkin perehtyä.. Mutta niin.

Aiemmin olen vääntänyt jonkun kanssa siitä että kun olisi hyvä, että kauppakumppanin naaman näkisi, ja tavaraa myytäisiin omalla nimellä, koska käsittääkseni facebook näitä edellyttää. Naamakuvaa ei sitten kuitenkaan enää tätä nykyä edellytä. En tiedä edellyttääkö itseasiassa enää omaa nimeäkään..

Päätin perustaa ystävättäreni kanssa oman, vastaavan ryhmän, koska tuon kyseisen ryhmän riitaisuus ärsytti ja väsytti. Haluttiin vain rauha kaupanteolle.. No, siitä sai siis alkunsa ryhmä "kymenlaakson kirppari". Valitettavasti meitä on vaan kourallinen, eli reilu satakunta, joten jäin hengailemaan toiselle kirpparillekin, koska siellä kuitenkin tavaraa liikkuu enemmän.

Alkuviikko kirpparilla kettuunnuttiin siitä että "ukkolat" lensivät pihalle. Mielestäni aiheellisesti, sillä he mainostivat heidän perustamaansa "vapaa kirpputori"-ryhmää hyvin usein. Usein, eli seitsemisen kertaa päivässä. Itsekin pyysin että jos vähän vähemmän, kun alkaa tympiä. Ylläpito pyysi myös. Kun se ei toiminut, niin sitten lensivät pihalle. Sitten alkoi mainostus ja taas kerran tappelu.. No, nyt laittoivat ryhmän sääntöihin, joita on muuten helvetillinen litania, että siellä on erillinen asiakirja luotu kirpputorin mainostamiseen.

No mutta.. Alkuviikosta on jo sen verran pitkä aika, että näin keskiviikon kunniaksi pitikin jo saada uutta säpinää, sinne kaupanteon lomaan. Marianne Keränen päätti pistää ihan sodan pystyyn. Nimen mainitsen kun kuitenkin on tiedossa jo yli 3000:lle ryhmäläiselle. Marianne möi lastenruoka-tuotteita kirpputorilla, ja huomautin, että elintarvikkeita ei käsittääkseni saa myydä noin vaan kirpputorilla. Että ei se nettikirppari sen kummemmin eroa tavallisesta kirpputorista.. ("Aiemminki tosta ollu vääntöä, mut ilmeisesti suomen lain mukaan ei sais myydä elintarvikkeita kirppareilla, eikä oikeastaan netitse.. Noin niinkun yksityishenkilönä :|")Mariannen asenteesta, ja valitettavasti aika monen muunkin ihmisen välinpitämättömyydestä kertoo hyvin tämä viesti:
Marianne Keränen: "totta kai kaikki meistä tykkää noudattaa suomen lakeja ja eletään suomessa, mutta joku raja! Ei kaikki lue iltamyöhään suomen lakikirjaa ;) ja tuskin sä tuolla liikenteessäkään pysäytät ihmisiä jos ne rikkoo tieliikennelakia, ajaa vaikka kännykkä korvalla? Ymmärtäisin puuttumisesi, jos kauppaisin täällä huumeita, lääkkeitä tai muuta OIKEESTI laitonta =) nyt paula vetää muutaman kerran henkeä ja jätät noi salapoliisileikit sikseen :)"

Eli lakiahan saa kiertää ihan mielinmäärin. Ja kerettiinhän minua jo syyttää herjauksestakin..
Marjo Hermans-Nurmo "‎Paula kun olet niin tarkka noiden suomen lakien kanssa niin kannattaisko paremmin tutustua ja katsoa mitä tarkottaa herjaaminen???Sinulla on aika usein asioista kommentoitavaa vaikka asia ei sinua koskekkaan... ;)"

Sitäkö se herjaaminen nykypäivänä onkin, että kommentoi vaikkei asia koske? Minä kun luulin että herjaus on ihan muuta. Ja itseasiassa finlexin haulla (yritin vain noudattaa Marjo Hermans-Nurmon ystävällistä neuvoa ja katsoa mitä se tarkoittaa) en löytänyt kuin yhden herjaus-kohdan: rikoslaissa se, ja koski uskontoa. Tai itseasiassa jumalanpilkkaa.. Eli onko Marjo itse, vai tämä Marianne nyt sitten jumalan asemassa, kun herjauksesta voidaan syyttää?

No oli miten oli. Marianne sitten poisti tuon ketjunsa kun sai tuotteensa myytyä. Sitä ennenhän sana oli lentänyt suuntaan jos toiseen, mutta eihän tämä rakastettava kotiäiti voinut asiaa siihen jättää. Tuli sitten privaa laittamaan:


Marianne Keränen:
No nyt on poistettu ja MYYTY vellit kirpparilta!

Ja auta armias, jos puutut viel mun kauppoihin, ilman ostamista... Mulla ei sit enää riitä huumoria siihen yhtään! Sit mie vien jo asiaa pidemmälle!
Että nyt sie tukit turpas toisten kaupoista, jollet ole ostoehdokas. Kukaan ei jaksa kuunnella tollasta paskanjauhantaa!



Paula Hassel:
Haistappa sinä vinkuintiaani vaikka niitä vellejäs. En tule tukkimaan. Ja mitä tulee tollasiin laittomiin kauppoihin, niin en varsinkaan tule tukkimaan. Viekö se kotiäiteys jotenki järjen päästä vai mikä sun kaltasia mulkeroita vaivaa?



Marianne Keränen:
Voi miten aikuismaista käytöstä! Hienoa!!!! Sä se osaat kirjottaa, mut tuuppa sanoo päin naamaa, ni johan neiti ois hiljaa! Prkl! Ja kuule äitiys antaa tätä järkeä itselle sekä lapselle. Mistähän säki oot syntyny, ku ei oo yhtään mitään päässä...? Tuskin mistään... Jokainen äiti opettaa käytöstapoja lapsilleen, mut sulla niitä ei tunnu olevan. Ja järkeä viel vähemmän! Et tajua vaikka 10 ihmistä sanoo eritavalla ku sä, ni sä jankkaat yksinäs, ei taida sulla olla helppo elämä... Säälin toisaalta sua. Toivottavasti saat apua ihmissuhdeongelmiisi, jotta tulisit toimeen muiden kanssa! Ja jos et jätä mua/ muita rauhaan, ni varmasti voit jättää kohta koko kirpparin rauhaan, ku sut poistetaan sieltä :)


Paula Hassel:
No siinähän poistelet. Kaikille ei yksi kirppariryhmä ole elämä.SInähän siinä olet uhkaillut vaikka kuinka, ja vingut privassa siinä turhautumistasi kun joudut sen pentus kanssa kökkimään kotona etkä saa mitään järkevää tehtyä. Että istu vähän lisää koneella ja kauppaa pilttiä.

Ja 10 jotka jaksaa jankata on eri asia kun loput siitä reilusta kolmesta tonnista jotka on hiljaa. Ja jotka jätti kuitenkin sun tuottees ostamatta, koska ei ollu varmoja mitä sä oot niihin tunkenu, miten oot niitä säilyttäny, onko sulla niihin lupaa ja sitä rataa.

Joten painuppa nyt uhkailemasta ja keksi itelles tekemistä.


Marianne Keränen:
Voi kuule, "pennun" kanssa "kökkiminen" kotona ei ole sitä mitä sä luulet :D  Et oo vissiin äiti?! Myö käydään kaupungilla, kavereilla shoppailemassa jne ♥
Ja istun koneella ja teen kauppa, toisin kuin sinä :D  Ja minä sentään teen kauppaa, enkä vaan arvostele toisten tekimiä kauppoja!
Voi kuule, voit laittaa kyselyn kumpi meistä on järkevämpi, niin katotaan tuloksia ;)

Ja sä voit mun puolesta kehittää itelles elämää. hyvästi!



Paula Hassel:
Voi sua. En ole äiti, todellakaan. Ja kyllä, teen kauppaa, en vaan kaupostani niin isoa numeoa kun sinä. Ja ei, ei minun tarvitse laittaa kyselyitä, koska tämä ei ole mikään "kilpailu" siitä kuka on mitäkin.
Mä en arvosta tollasia privahyppelyitä ylipäätään, mene ny himaas hillumaan ja kerjäämään huomiota muualle.



Marianne Keränen:
voi kuule, sen huomaa ettet ole äiti! Ja kuka teki mun kaupoista ison numeron?! Sinä!!! Kaikki olis sujunu hyvin hiljaisuudessa, jos sä olisit osannu olla puuttumatta toisten kauppoihin!



Paula Hassel:
Ja ehkä sun lapsesta kasvais jotain siedettävää yhteiskunnalle jos sä opettelis noudattamaan edes sen maan lakeja missä asut.


Marianne Keränen:
hahahha! päivän vitsi :D Sä oot toisaalta niiin huvittava! :D



Paula Hassel:
Valitettavasti mä en saa susta huvitusta. :(  Ainoastaan vituttaa ettei sun kaltasia ihmisiä sterilisoida jo syntymässä :(



Marianne Keränen:
Voi miten asiallista tekstiä "aikuiselta ihmiseltä"... toivottavasti et saa ikinä lapsia, jotta sun juttus loppus suhun!


Paula Hassel:
Oi kauhee mikä loukkaus vapaaehtoisesti lapsettomalle pariskunnalle. ;D
Sinähän se aikuinen olet, sullahan se pentu siinä on korostamassa sun profiilikuvaa, koska et osaa olla kokonainen ihminen ihan vain itsenäsi.


Marianne Keränen:
Kuka hemmetin mies sun laises ihmisen on vierelleen huolinu... huhu huh, säälittää sun miehes! Täs oon nyt puhunu susta monen ihmisen kanssa ja kaikki kauhistelee mikä dorka sä oot. Kenties pahojakin mielenterveysonglemia? Ja kuule, voin laittaa vaikka pelkän lapseni kuvan profiilikuvakseni, koska lapsi on aina äidille ykkössijalla. Mut sähän et sitä tajua, koska et oo äiti, vaan pidät ittees maailman napana. jota et todellakaan ole, onneksi :D 


Paula Hassel:
Kuule, mä just kirjotinki ihan blogikirjotuksen teidän kotiäitien yksoikosuudesta.. Ja kyllä toi pätee aikalailla äiteyteen ylipäätään. Sun kaltaset ihmiset kun luulee olevansa niin ainotlaatuisia että ne geenit on tosiaan jatkuman arvoisia. Info: eivät ole. Kenenkään nykyihmisen geenit eivät ole.
Mutta niin, lapsi on joillekin äideille ykkössijalla: onhan se ainoa asia millä se mies saadaan pysymään rinnalla. Ainoa asia minkä kautta voi elää, kun ei itse osaa. Ainoa asia jota voi kontrolloida, kun muuta yhteiskuntaa ei voi.


Marianne Keränen:
Kiitos kun todistit urpoutesi :D
Ja kuule, ollaan oltu miehen kanssa yhdessä 5 vuotta ilman lasta, ja tämä lapsi oli molempien toive ♥
Ja kyllä mun geenit on jatkumon arvoisia, ehdottomasti! :)

Että kyllä se mies pysyisi ilman lastakin, ja jos et tiennyt, niin kyllä vanhemmatkin eroavat. Selvennykseksi vaan, että ei lapsi ole suhteentakaaja ;) Ja toiseksi jos et tiennyt, niin jos parisuhde ei ole hyvällä mallilla, niin todennäköisesti lapsen syntymän jälkeen tulisi se ero, koska lapsi muuttaa elämää niin paljon ja tuo siihen lisähaastetta, kun jaetaan puolison huomio lapselle...
Ja mä osaan elää, me vaan haluttiin lapsi mukaan jakamaan meijän elämää ja kyllä, lapsi antaa paljon! Ja oikeassa olet siinä, että en haluaisi enää elää ilman lasta!! :)  Mutta lasta ei saatu sen takia, ettemmme olisi osanneet elämää ilman :D
Eikä mulla oo tarvetta kontrolloida yhteiskuntaa, mähän tein omaa kauppaa, kunnes sä tulit kontrolloimaan yhteiskuntaa, kun puutuit toisten kauppoihin!

Sun kannattaa lukee määritelmä: narsisti. Ehkä siinä on sulle pohtimisen aihetta?! ;) 

Paula Hassel:
Hohhhoj. Mä en tiedä sun elämästä juurikaan, etkä sinä minun. Mulle on ihan se ja sama oikeesti. Turhia tollaset "maailman napa"-väitökset, kun juuri todistit edellisessä viestissä että koet että sun geenit on jatkumon arvoisia. Mulle on ihan sama ketä sä panet, millon, kuinka usein, kuinka kauan, ja mikä siitä on tulos.
Mulla ei oo enää oikeesti mitään intoa kuulla susta, joten eiköhän jätetä tähän.


Eli mä olin vähän tylsä ja luovutin. Mutta niin, jossain vaiheessa sitten narisin, alkuvaiheessa viestittelyä, että tämä Marianne tuli inisemään privaan. Kirpputorin säännöissä kun luki vielä siinä vaiheessa että privauhkailu on kiellettyä.
No, ylläpitäjän kanssa (yhden neljästä) seuraavanlainen keskustelu aiheesta:


Paula Hassel:
Koskien kirpparia... Tosiaan narisin siitä Marianne Keräsen tuttelimyynnistä, koska siihen tarvitaan tosiaan kirpparinpitäjän ilmotus ja elintarvikkeitten myyntiin yleensä lupa, Kyseessä kun ei ollu kuitenkaan mikään "markkinatilaisuus" vaan tosiaan nettikirpparikin on kirppari. No nyt se sitten meuhkaa tuolla mun privassa ja uhkailee ryhmästä poistolla ja luoja ties millä muulla, joten jos siltä tuntuu nii meikäläisen voi poistaa toki jos se tilannetta rauhottaa. Tää vaan korostaa sitä että jos yksittäinen, vittuuntunut ihminen voi uhkailla ryhmästä poistolla, niin kyllä se taas vaikuttaa kovasti siltä että ylläpitäjien ystävät voi tosiaan tehdä mitä vaan, vaikka rikoksia (myymällä elintarvikkeita). Tsemppiä ja jaksamista kaikesta huolimatta ton paskaläjän ylläpitämiseen :|

BiT:
Ei sua poisteta ryhmästä missään nimessä. Elintarvikkeiden myynnistä on mietintä päällä eikä Marianne saa ketään uhkailla. Mie laitan hänelle palautetta, että kaikenlainen uhkailu privana on kielletty.
Kiitos ilmoituksesta. :) 


Paula Hassel:
Jees. :) 


BiT:
Voitko kopioida mulle Mariannen viestit niin tiedän tarkemmin asiasta. :) 

[tähän kopioidut viestit, eli osa alkupään ketjua. Myöhemmin sain moitteita julkisessa ketjussa kun en koko ketjua kopioinut, kun ei tässä vaiheessa viestittelyä vielä enempää ollut. Siirryin sitten takaisin privaan, en halunnut asiaa julkisesti puida.]


Paula Hassel:
Hips? Eli siis ei tullut nuo viestit perille vai tarkoitatko tuon lähettämisen jälkeen kirjoitettuja?

BiT:
Lähettämisen jälkeen. Mariannelta tuli loputkin ja se ei tosiaankaan ole kovin mukavaa luettavaa. Kielenkäyttöä voisi siistiä yksi sun toinen.

Paula Hassel:
Mikä on "loput"? Eli mihin viestiin jäi?

BiT:
Tuon sun viimeiseksi kopioidun viestin jälkeen lähetetyt.

Paula Hassel:
Nii, ajattelinki et mihin asti. Mikä siis oli viimeisin minkä se laitteli. Tuollahan noita on kummiski ihan reilusti, viimeisin "
Hohhhoj. Mä en tiedä sun elämästä juurikaan, etkä sinä minun. Mulle on ihan se ja sama oikeesti. Turhia tollaset "maailman napa"-väitökset, kun juuri todistit edellisessä viestissä että koet että sun geenit on jatkumon arvoisia. Mulle on ihan sama ketä sä panet, millon, kuinka usein, kuinka kauan, ja mikä siitä on tulos.
Mulla ei oo enää oikeesti mitään intoa kuulla susta, joten eiköhän jätetä tähän."

Ja sen jälkeen se papattaa tuolla seinällä vaikka sille mitä sanois. :| Nyt ois ihan hyvä hetki sanoa et kaikki o hiljaa ja hoitaa kauppojen tekemisiä. Mie tosiaan aloitin ton sillä että oikeesti tää lasketaan kirppariks ja kirpparin pitäjällä on tosiaan velvoite ilmoittaa ja hakea luvat elintarvikkeiden myyntiin. Varmempaa oikeesti kieltää se kun alkaa rajata elintarvikkeita. Kohta ne oikeesti myy jotain kakkuja :|


BiT:
Jos sä tunnet et sun kunniaasi on loukattu tms niin ota yhteyttä poliisiin.
Susta on tullut moneltakin muultakin valitusta siitä että sä puutut muiden kauppoihin joka ei ole sallittua (lue säännöt) joten meidän on poistettava sut ryhmästä jotta saadaan rauha palautumaan.


Paula Hassel:
En mä koe että mun kunniaa on loukattu. Mä koen että tää koko tilanne on perseestä :P

Sie laitat varmaan muillekin ylläpitäjille viestiä ja mietitte sit tosiaan keskenään mitä teette tai jätätte tekemättä: mä kyselin terveystarkastajalta että mikä on tän hetkinen tilanne. Sillä oli käsitys että lastenruokien suhteen on vielä erityisjuttuja, että ne on tavallista suojellumpia, vaikka olis miten suljettua pakkausta. Se selvittää kymenlaakson virallisen kannan nettikirppareihin, mutta tosiaan live-kirpparilla niitä ei saa myydä, ja oli siinä käsityksessä että ei niitä saa myydä nettikirpputoreillakaan (esimerkkinä huuto.net yms.)
Ja kiitoksia poistosta tosiaan, mielenkiintoista kuitenkin että minä vaan sekä seinällä että privassa vastasin mariannen ja kiian (?) huuteluihin, mutta minä olen se joka lentää pois. Minua voi kuitenkin nimitellä lehmäksi ja marianne voi aloittaa useammankin seinäketjun haukkuakseen?
No mutta, olkoon nyt sitten näin. Toivottavasti keskenjääneet kaupat lasketaan ylläpidon puolelta keskeytetyiksii eivätkä allekirjoittaneen taholta tahallaan keskeytyneiksi.

BiT:
Sulla on varmaan kauppakumppaneiden nimet muistissa esmes viesteissä?


Paula Hassel:
Ei ole privaviestejä. Mutta tosiaan, antaa tän olla, mitään niin tärkeää ei jäänyt taakse etteikö muualta voisi ostaa.


BiT:
Mulla ei oo mitään sun vastaan henkilökohtaisesti. Mut nyt vaan laitettiin tällä(kin) kertaa sanansaattajaksi. Jos joku kyselee sun perään voin toki ohjata viestejä eteenpäin, jos haluat.


No, itseasiassa taas huijasin. Yhdellä tytsyllä oli kolme ihanan vihreää kaitaliinaa, joista sovittiin että viestittelen jos kukaan muu ei kerkeä niitä ostella (en siis varannut kuitenkaan) mutta jos mieheni sattuu esim. ensi viikolla kotkaan työkeikalle. En edes älynnyt ottaa nimeä ylös.. No, ehkä vihreitä liinoja vielä tulee. Enkä tuolla kirpparilla välttämättä haluakaan kauppoja tehdä, ehkä tytsy tulee kauppaamaan niitä muualle. Tai ehkä vihreät unelmat saivat kodin muualta.

No, tämän jälkeen se Marianne sitten vielä päätti meuhkata siellä seinällä, kirpparin julkisella seinällä, että ylläpito pyysi häneltä malttia, että ketään ei saa uhkailla privassa ja elintarvikkeiden myyntiä mietitään sääntöihin ja kertokaa nyt ihanat kauppakumppanit että miten tää vellijuttu nyt meni. No siihen taas kaikki tappelemaan keskenään. Ja ei siinä auta sanoa että annetaan jo olla.. Siinä sitten haukutaan ja viittaillaan ulkomuotoon ja ties mihin.. Ja kun se ketju ei auta niin sitten vielä pikku lapsosen näkönen Kiia Lähteenmäki laittaa omaa lusikkaansa niihin kuuluisiin velleihin ja ilmoitti että minut on poistettu ylläpidon toimesta. No, tästä sain itse tietää vasta myöhemmin, mutta hyvä että näille ihmisille luvattiin että minut poistetaan.

Ei sillä, en minä ryhmään takaisin kaipaa. Minua kylläkin kiinnostaa se syy, millä perusteella ryhmässä pidetään ja millä perusteella lempataan. Onko oikein myydä elintarvikkeita, onko oikein myydä paskaa tavaraa, onko oikein pyytää jostain 10 euroa, minkä on ostanut kahdella eurolla itse? Mutta mistään ei saa huomauttaa, ja sääntöjä voi muokata päivittäin aina sen mukaan mikä hyvältä näyttää. Nyt he lisäsivät sääntöihin sen elintarvike-osionkin. Että myydä saa, kunhan kysyy luvan ylläpidolta. Minä kun tulkitsin lakia niin että myydä saa jos kirpputorin pitäjä pyytää luvan ihan joltain muulta taholta kun itseltään. Soitin ja tarkastin asiaa terveystarkastajilta, jotka nyt sitten miettivät että mitä asialle voi tehdä ja ottavat myöhemmin viikolla yhteyttä.
Yhtä lastenleikkiä ilman sääntöjän nuo ryhmät ovat. Itsekin olen ylläpitäjänä, onneksi toimivimmissa ryhmissä mitä tämä on. Kuitenkin tiedän, että vastaavassa tilanteessa olisin ehkä heittänyt itseni ulos, mutta olisin myös Marianne Keräsen ja Kiian heittänyt pois, koska jatkoivat ja jatkoivat sitä nälvimistään seinällä jopa ylläpidon puututtua ja pyydettyä malttia. Itse ainoastaan vastasin kun nimeni suoraan mainittiin.

Eli: ne jotka haluavat rikollisesti toimia, haluavat mustamaalata ihmisiä, jaksavat jatkuvaa tappelua, niin tervemenoa vaan sinne kymenlaakson kirpputorille facebookkiin. Löytyy haulla "kymenlaakso kirpputori".
Jos joku kymenlaakson alueella asuva kiinnostui kirpputoritoiminnasta facebookin kautta, niin toistaiseksi paras kauppapaikka, ja kasvava sellainen, on tietysti se Kymenlaakson kirppari. Erotuksena muuten muihin vastaaviin nähden on sekin, että tuotteita voi selailla kuulumatta ryhmään. Ei olla salamyhkäisiä, senkun plaraatte läpi ja katsotte löytyykö mitään kivaa tai vastaako ryhmä tarpeitanne.

58 comments:

  1. Ystävättäreni sai seuraavanlaisen viestin ylläpidolta: "Saa toki puolustaa, mutta meille tuli Paulasta sellaista palautetta ja hänen ja Mariannen väliset viestit painoi vaakakupissa.
    Kunhan tilanne vähän rauhoittuu niin katsotaan tilannetta uudestaan. Kyl mie uskon et Paula pääsee viel takasin ryhmään.
    Ninalta ja Teijalta on välillä karannut mopo lapasesta tai no välillä...melkein joka päivä. :D [:D]
    Kyl Mariannekin on tarkkailun alla ja poistetaan jos ei käytös muutu yhtään. :) [:)]
    Mut päivä kerrallaan ja josko tuo tuosta rauhottuis eikä menis enää henkilökohtaisuuksiin. Niitä on kyllä allekirjoittanutkin saanut viime päivinä aika paljon. Ainahan sitä tulee palautetta kun ruvetaan kuria ja järjestystä palauttamaan."

    Miksi hitossa mie haluaisin takaisin? O_O

    ReplyDelete
  2. Onkos sulla lupa julkasta ihmisten nimiä? Otahan pois vielä tänää ni ei tarvi viedä juttua eteenpäin. Tuossa taitaa olla yksityisviestein käytyä keskustelua. Ei taida olla niidenkään julkaisuun lupaa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mariannen osalta julkisesti seinällä annettu lupa, reilun 3000 ihmisen nähtävillä. Nyt ehkä jo poistettu. Anonyymina hyvä huuudella, eikö?
      Asianosaiset, kuten Kiia, voivat marssia poliisilaitokselle ihan rauhassa, ihmisen nimittely Lehmäksi yms on myöskin kunnianloukkaus, joten siitä vaan kokeilemaan onneaan. Tiedättekö, myös facebookissa pätee se, että omalla nimellä esiintyessään pitää olla valmis kantamaan vastuu sanomisistaan. Aivan kuten oikeassa elämässäkin.

      Delete
  3. Ei ole kenenkään lupaa???

    ReplyDelete
  4. Olen samaa mieltä,ettei taida olla kyseisiltä ihmisiltä lupaa kysytty, että saako nimen mainita??Varmaankin poistat nuo nimet tuolta niin ei tarvitse juttua viedä eteenpäin...

    ReplyDelete
  5. Jos itse olisin alentunut tuolle tasolle ja suoltanut suustani noin törkeää ja lapsellista tekstiä, en ilkeäisi sitä julkaista missään! Vaikka kuinka tunteet kuumenee voi asian käsitellä kuin aikuinen, sivistynyt ihminen!

    ReplyDelete
  6. Surkuhupasaa tosiaan, että tää "oikeustaistelija vellien puolesta" kuuluu piraatteihin, jotka siis käsittääkseni ( ja näköjään) rikkovat itse lakia minkä ehtivät JA suoltaa tollasta paskaa suustaan/ kynästään privana, ja nyt vielä julkisessa blogikyhäelmässään :D!?

    Ei muuta ku lisää pökköä pesään vaan, kivahan näitä on seurailla ja nauraa toisten julkisille oksenteluille.

    Juttu kun leviää tätä vauhtia, niin itse ainakin oksentajana pelkäisin kyllä niitä kaikkia suututtamiani, joista läheskään kaikki eivät ns. täysillä kulje, tosin ei kai näköjään Hassel itsekään :D ?

    Mutta, ei kun lisää vaan, kyllä me luetaan! -HML

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuinkahan moni kokoomuksen, vasemmiston, tai vaikka ihan vihreiden riveissä seisova on täysin lainkuuliainen? Tähän on aika turha piraatteja sotkea, varsinkin kun ylläolevan kommentin kirjoittaja ei näemmä edes ole tutustunut piraattipuolueeseen.

      Delete
  7. Todella surkuhupaisaa, mutta väärin ihmisiä kohtaan, jotka eivät ole keskustelussa täällä, ja nimet julkaistaan :(
    Mutta voihan olla, että jollain ei oikein ole puhtaat jauhot "pussissa" kun tälläsiä viittii edes julkaista.. ;) T: Leikkikehän ulkopuoleta.

    ReplyDelete
  8. Ei saa replynä laitettuu, ni laitan näin:
    " -TC-Jan 19, 2012 12:38 AM
    Kuinkahan moni kokoomuksen, vasemmiston, tai vaikka ihan vihreiden riveissä seisova on täysin lainkuuliainen? Tähän on aika turha piraatteja sotkea, varsinkin kun ylläolevan kommentin kirjoittaja ei näemmä edes ole tutustunut piraattipuolueeseen."

    Ei kun nyt sulla menee taas puurot ja vellit sekasin :D.
    Mun pointtini oli se, että on musta huvittavaa, että mesoot facessa jostain lainkulijaisuudesta ( luin sillon koko ajan sitä vellikeskusteluu ;)), mutta sit ite rikot näköjäänki koko ajan lakia, niin "piratoimalla" ku noilla yksityis- että blogioksennuksillaskin :D ..

    Mut anyway, jatkakaa, olkaa hyvät xDDD!
    "LISÄÄ YRJÖÄ KEHÄÄN!!!" - HML

    ( ja oo huoleti, en enää kommaile, mut lueskelen taustal ja tsekkailen uteliaana myös muualt, et miten hommat etenee ;).)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eli syytät piratismista? Sulla on varmasti jotain todisteita sellaisesta toiminnasta sitten? Ja tosiaan: en ymmärtänyt väärin. Sinä syytät piraattipuoluetta lain rikkomisesta, eikö?

      Ja ihan rauhassa saat kommailla, tuskin tuo kenenkään elämää liikuttaa suuntaan jos toiseenkaan.

      Delete
  9. Ai ja tonko kuran jälkeen pitäis SUN ylläpitämään kirppisryhmään liittyä??? ÄLÄ NAURATA!!!

    ReplyDelete
  10. Hei lapset mitä hittoa te oikei leikitte???
    tää kaikki alko yhdestä vauvan ruoka tetrasta!!!
    se henkilö joka alko puhuun laista niin ei kyllä tiedä YHTÄÄN MITÄÄN kannattais niinkun ruveta lukeen enemman!!! sillä minä kävin lukemassa sivun!!
    kannattas myös ylläpidon lukee uudistukset!!

    ReplyDelete
  11. Harmillista että tällä mustamaalaat myös 2 muuta kirpputorisi ylläpitäjää.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei, tämä ei ketään mustamaalaa. Sitäpaitsi, eihän täällä ketään lukijoita olisi jos Marianne ja ystävänsä eivät levittelisi linkkiä että "kattokaa, joku viimein puhuu musta!!" :)

      Delete
  12. Näin ulkopuolisena(ei siis Marianne ystävä) voisin sanoa, että tämänkaltaisten ihmisten sekoilut kannattaisi jättää omaan arvoonsa. Jos yhtään tutustuu noihin muihin blogikirjoituksiin huomaa kuinka pienissä ympyröissä tämän bloggaajan elämä pyörii. Hänenlaisensa ihmiset nauttivat suunnattomasti jos saavat muidenkin elämästä tehtyä yhtä kurjaa(edes hetkellisesti) kuin hänen omansa on. Hän hämmentää katkeruuksissaan vähän jokaista ampiaispesää, ja yrittää provosoida ihmisiä. Olisi olemassa kuitenkin muitakin kanavia purkaa ahdistusta kuin puuttua toisten ihmisten asioihin ja tuottaa kanssaihmisilleen pahaamieltä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja vissiin sitten näin sisäpuolisena täytyy sanoa että perus koulu eiole ainoapaikka missä voi opete lla yhdys sanojen oikein kirjoitus..

      Delete
    2. Soititko tässä tapauksessa oikein kielitoimistoon kysyäksesi tekemistäni kirjoitusvirheistä :D Kyllä ne taisi muutaman kielioppisäännön tuolla yliopistossa opettaa :D Minä olen kuitenkin vaan ihminen joka tekee virheitä...Mutta tartuppa nyt sitten tähän, jos se tekee sinulle hyvän mielen. Taidat olla oikein kaikkien alojen asiantuntija! Mitäs jos lukaiset omat tekstisi, sillä taitaa nyt pata kattilaa soimata.

      Delete
  13. Totta turisee anonyymi tuossa ylläkin. Hasseli on näemmä itse reppana ja purkaa pahaa oloaan muihin.

    Ja ei se MArianne tietääkseni ainakaan "ympäriinsä levittele" tietoa tästä, vaan kyllä se kuule on ihan tämä BiT joka linkkiä jakelee ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Linkki on jaettu varmaan niille joiden nimiä blogissa esiintyy.

      Delete
  14. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  15. Ei voi muuta kun nauraa! Tästähän saikin selville ryhmän viimeaikaiset kuulumiset, kun ei ole ehtinyt pariin päivään siellä kurkkia. Mutta jotain rajaa noilla nimien julkaisulla!!

    ReplyDelete
  16. hasseli hei kiitos kaikista näistä nauruista joita meille suot. olet tehnyt itsestäni pellen meidän silmissämme. mitä aattelit tehdä jos nuo mainitsemasi ihmiset (M&K) tahtovat pistää asiaa eteenpäin? kynnys ei ole kovinkaan suuri. en tunne kumpaaakaan, mutta sanompahan vaan että jos olisin jommankumman pöksyissä niin olisin marssinut jo poliisin puheille. paula olet aikuinen ihminen olisit voinut jättää asian aikoja sitte kesken mutta pitää vielä blogi kirjottaa. tämä on todella hupaisaa terveisin: maha kippurassa nauraja :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mitä minä ajattelin tehdä, jos Marianne ja Kiia tahtovat pistää asiaa eteenpäin? Eteenpäin? Millä tavalla "eteenpäin"?
      Kuten aiemmin sanoin: eikö ole mielenkiintoista että sinun(kin) mielestäsi on ihan ok mustamaalata, haukkua ja tehdä mitä vain facebookissa, sekä seinällä että yksityisviestein, mutta herrajumala, minä olen erittäin ilkeä ja mainitsen heidät nimeltä? Eikö ole kamalaa, kun se suojaverkko putoaa ympäriltä, ja joutuu katsomaan mitä on kirjoittanut?
      Mutta hei, hyvä että viihdettä riittää. Täytyy myöntää että oloni olisi paha, jos joku tulisi kertomaan että blogikirjoitukseni aiheuttavat hänelle jatkuvaa surua ja itkua. Tai no, olisin sen verran huolissani että ehkä minä sitten ohjaisin heitä "eteenpäin" avuntarpeessaan.

      Delete
  17. Mua ei sinänsä hirveesti haittaa se, että julkaiset mun kirjottamia viestejä, koska mä en häpeä niitä ja teet vaan itsestäs typerän, julkasemalla yksityisiä viestejä. Mua haittaa se, että sä haukut/moitit/arvostelet mua, mun perhettä, mun valintoja ja mun lastani julkisesti nimen kanssa ja siksi olen ottanut yhteyttä poliisiin.
    Ja Paula, sinä menit nyt liian pitkälle. Olisin jättänyt omaan arvoonsa kaikki kirjoittamasi tekstit yksityisviesteissä, mutta nyt kun julkistit kaikki koko suomen kansalle, niin ylitit rajan.
    Ja nyt sinun on myöhäistä enää perääntyä, sillä teksteistäsi on otettu Print screen-kuvat, eli vaikka poistaisit tekstit, niin minulla on todisteet siitä, että tekstit ovat olleet kaikkien luettavissa. (Samalla tiedoksi muillekin, joiden nimet on mainittu teksteissä.)
    Miksi teit näin ison numeron jostain hemmetin velleistä? Ja siinä lakiasiassakin olit väärässä..!

    T: Marianne Keränen (ei anonyymi)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marianne, tosiaan, itse annoit jo ryhmän seinällä luvan viestien julkaisuun. Eli sen osalta on aika turha itkeä.
      Ja tosiaan, kyllä mä arvostelen sua, ja se ei ole rikos. Lehmäksi nimitteleminen ja narsistiksi myöskin, sen sijaan alkaa jo lähennellä sitä kunnianloukkausta. Kannattaa toki miettiä aina mistä asiat saavat alkunsa. Mutta, eiköhän se poliisi tutki että onko tuossa nyt rikosta syntynyt.

      Delete
  18. Omien viestien julkaisusta sanoin, ettei se minua haittaa. Sinun viesteistäsi ei ollut puhetta. Ja puhe koski ryhmän sisällä julkaisua, eikä koko suomen kansalle julkaisua.
    En ole nimitellyt sinua narsistiksi missään vaiheessa, totesin, että sinun kannattaa lukea narsistin kuvaus...
    Ja sä olet kyllä ihan itse saanut aikaan nimittelysi. Olet haukkunut toisia, halveerannut yms. Luuletko että tosiaan kaikilla riittää hermo vain kuunnella moista?

    Joo, kyllä poliisi varmasti tutkii! Onneksi mä en ole kirjoittanut susta julkisesti mitään muuta, kuin mitä muutkin on jo nähnyt... Ja jos musta tehdään noiden yksityisviestien perusteella valheellinen ilmoitus ylläpitoon, niin totta kai kirjoitan seinälle, että kertokaa nyt hyvät ihmiset miten homma on mennyt. Silloinkaan en haukkunut sinua millään tavalla, ainoastaan kirjoitin, että olet tehnyt minusta valituksen ylläpitoon.
    Kuka on haukkunut ja ketä? Kuka on tehnyt julkiseksi kaiken? Kirjoittanut koko suomelle nimellä asioita joita ei pitäisi sanoa edes yksityisesti? Kuka aloitti tämän väännön ja kuka sitä jatkoi myös blogissaan?
    Peili on välillä todella kova sana...

    Ja kun sä osaat selvästikin lukea ja kirjoittaa, niin huomaatko mitä muutkin kirjoittavat tänne? Etkö voisi jo myöntää tehneesi tyhmästi ja pyytää anteeksi? Vaikkakaan sekään ei enää riitä mulle...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehei. Anteeksipyyntöä ei tipu. Minä nimittäin en tätä sotaa "aloittanut" ellei lasketa sitä että huomautin elintarvikkeiden myynnistä kirpparilla. Ihan vaan mielenkiinnosta: milläs nimikkeellä se poliisi sanoi tutkivansa? Rikosilmoitusta kun kirjataan niin siinähän se nimikkeen ilmoittaa. Että menikö nyt sillä "herjauksella" vai kunnianloukkauksella vai millä ihmeellä?
      Et sanonut missään vaiheessa että "ryhmän sisällä". Sitäpaitsi, tällä blogilla ei ole levittämisestäsi huolimatta edelleenkään yhtä montaa lukijaa kun kyseisen ryhmän seinällä. Että se siitä. Usko pois, koko Suomea ei kiinnosta mitä minä täällä kirjoittelen, ja todennäköisesti vielä vähemmän se, mitä sinä jauhat miehestäsi tai kuinka todistelet mukelosi olevan haluttu.
      Kuka on haukkunut ja ketä? Sinä et omasta mielestäsi nimitellyt minua mitenkään? Ja kaikki se mistä syytit minua, esim. elämänvalintojesi arvostelu, itsekö et siihen syyllistynyt?
      No, minä olen sanottavani sanonut, ja se siitä. Poistelen nämä sitten kun sieltä "korkeammalta taholta" tulee niitä käskyjä poistaa.

      Delete
  19. Tiedätkö mitä Paula?
    Osaatko ajatella tota lapsiasiaa yhtään laajemmin, kuin oman napasi takaa? Tuleeko yhtään mieleen, että meillä olisi voinut olla vaikka ongelmia saada lapsi, olisi mahdollista että olisin kokenut usean keskenmenon tai että meidän lapsemme voisi olla sairas? Onneksi suurinosa noista ei pidä paikkaansa, mutta oletko ajatellut asiaa tuolta kannalta, ennen kuin puhut kuinka lapsi pilaa mun järjen, tai kuinka mä pidän lapsella vain mieheni luonani? Tai haukut mun lasta mukeloksi?!
    Ja mulle on ihan sama kuinka monta ihmistä tätä sun blogias lukee, mutta aika monikin joka ei ole ryhmässä ollut... Eli levisi ryhmän ulkopuolelle!
    Sinä aloitit tämän sodan. Puutuit kaupan käyntiini, vaikka se ei koskenut sinua mitenkään. Pyysin sinua useampaan kertaan lopettamaan, mutta et tehnyt sitä. Tein niin kuin halusit, vaihdoin tuotteen enkä myynyt sitä ja pyysin/komensin sinua lopettamaan muiden ja varsinkin minun kauppoihini puuttumisen jatkossa ja sinä sanoit jatkavasi!

    Sä et saa musta syypäätä tähän mitenkään.. Kysy vaikka täällä blogissasi muiden mielipidettä asiaan, jos et mun sanaa usko?

    Mut nyt en kommentoi enempää tänne, vaan annan poliisin hoitaa loput. Hyvää jatkoa sinullekin, ja koita nyt hyvä ihminen kehittää itsellesi jotain kehittävää tekemistä mihin voit purkaa turhautumistasi ja aggressiivisuuttasi, mitä hehkutat sinulla olevan! Hanki vaikka joku harrastus, on se sitten neulontakerho tai vaikka potkunyrkkeily. Tai kirjoita paperille pöytälaatikkoon ajatuksiasi, mutta älä hyvä ihminen nettiin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eli se poliisi ei sanonut yhtään mitään, eikä kirjannut edes sitä rikosilmoitusta. Näin arvelinkin.

      Mulle on se ja sama, vaikka sulla olis kuinka sairaita lapsia vaikka liuta, mulle on se ja sama, miten kauan sulla on kestänyt tulla raskaaks. Mulle on se ja sama, edelleen, ketä sä panet, missä, millon, ja mitä siitä seuraa.
      Mä voin kyllä arvostella jokaikisen ihmisen lisääntymistä jos haluan. Se, että jos sinä pahoitat siitä mielesi, ei tee asiasta rikosta. Ei, vaikka kuinka haluaisit. Sananvapaus, ja minulla on oikeus. Minulla on tosiaan täysi oikeus omaan mielipiteeni täällä Suomessa. Ja sen mielipiteen ilmaisuunkin vielä.

      Delete
  20. Tämän kirjoituksen aloittajan ( eli blogin kirjoittajan) kannattaa nyt ehdottomasti tarkistaa omat tietolähteensä ja kuunnella joitakin mahdollisia muita "neuvonantajia" tähän julkaisu-, sananvapauteen ja kunnianloukkausasiaan liittyen. Ensinnäkin:

    - tutkintapyyntö on se, jonka loukattu osapuoli poliisille tekee, ei rikosilmoitus

    toisekseen:

    - voimassaolevan lain mukaan teollisestipakattuja, päivättyjä elintarvikkeita, saavat yksityishenkilöt myydä "kirpputoreilla"

    kolmanneksi:

    - kovasti täällä sanot jonkun muun aloittaneen " haukkumisen" yms. loanheiton. Mitä sitten: sinä olet ilmeisesti kuitenkin ainut osapuoli, joka kirjoitti ( ja kirjoittaa edelleen) Suomen rikoslain mukaan tuomittavasti toisista henkilöistä omassa, julkisessa blogissaan. Väliä ei ole sillä, kuinka monta rekistöröitynyttä lukijaa tällä blogilla on, ainut mikä merkitsee, on se että sinä itse olet nämä loukkaukset TÄNNE kirjoittanut. Sillä, mitä jossain Facebookissa on aiheesta aiemmin kinasteltu, ei juurikaan merkitystä tässä asiassa ole. Toki jos sinulla on nuo tuolta nyt jo poistetut kommantit tallessa, voit ne poliisille esim. kuulusteluissa antaa... Samoin sinulla on oikeus tehdä tutkintapyyntö poliisille, mikäli koet kunniaasi esim. yksityisviestein loukatun. Tosin, nehän olivat yksityisiä kunnes itse julkaisit ne, eli niitä tuskin kukaan alkaa eteenpäin ajamaan.

    Ainakin yksi loukatuksi itsensä kokeva on ottanut nämä kaikki kirjoituksesi täältä talteen, vienyt asian viranomaisten käsiteltäväksi ja lisäksi pyytänyt sinua ( turhaan)useasti poistamaan kirjoituksesi. Näillä kaikilla sen sijaan on suurikin merkitys oikeudellisessa prosessissa.

    Tämä asia ei ainakaan vielä ole mittasuhteiltaan niin suuri, että se etenisi " viranomaiskoneistossa" kovinkaan nopeasti: tämmöiset eivät ole niitä prioriteetiltään kuumimpia käsiteltäviä.
    Eli poliisi esittää aikanaan syyttäjälle kaiken saamansa materiaalin jonka syyttäjä sitten jossain vaiheessa ehtii katsoa läpi, ja päättää syyttääkö sinua vaiko ei.
    Sitten sinulle tulee asiasta ilmoitus ja mahdollisesti kutsu vielä uudestaan kuulusteluihin.

    Näitä nettiherjaustuomioitahan on Suomessa jo useita, eli ennakkopäätös on olemassa. Tuomioita on tullut ja oikeuslaitos onkin ottanut tämänkaltaisiin ( aiheestakin) napakan kannan.

    Siinä olet oikeassa, ettei netissäkään tosiaan saa kirjoittaa toisista ihmisistä ihan mitä tahansa. Sinun kannattaisi itsesikin tuo totuus sisäistää: säästäisit itseäsi ( muista, solvaamistasi ihmisistä, nyt puhumattakaan..?).

    Mielenkiinnolla seuraan tämän jutun etenemistä: pitäkäähän meidät ajantasalla :)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elintarvikkeiden myynti kirpputorilla EI ole sallittua ilman lupaa. Kirpputorin omistajan tulee hakea lupa elintarvikkeiden myyntiin. Näin terveystarkastaja puhelimessa varmisti.

      Poliisilta ei automaattisesti mene syyttäjälle joka ikinen asia. Poliisi tosiaan tutkii asian, ja katselee että onko asiassa tapahtunut rikosta.

      Olen aiemminkin ollut kuulustelussa nettikirjoittelusta joka eteni ihan syyttäjälle asti. Syyttämättäjättämispäätös.

      Se, mitä facebookissa on keskusteltu, liittyy toki aiheeseen. Ja ei, minä en koe kunniaani loukatun yksityisviestein. Enkä itseasiassa lainkaan siinä määrin, että lähtisin kuormittamaan jo ylityöllistettyjä poliiseja etsimällä kunniaani sitä kautta.

      Käsittääkseni se, että kirjoittaa jonkun ihmisen nimen blogiinsa, ei ole rikoslain mukaan tuomittavaa. Se, olenko jonkun kunniaa loukannut, on eri asia. En usko että olen.
      Ja se, kirjoittaako ihminen Blogiinsa vai Facebookkiin, ei ole oleellista. Oleellista on sisältö, ei netissä sijaitsevan paikan nimi.

      Ja blogin lukijamäärällä on toki merkitystä. Mikäli asia on "vähäinen", mihin lukijamäärä kyllä liittyy, syyttäjä ei välttämättä syytä, vaikka asiassa olisikin jotain rikollista.

      Muuten: kovasti tässä taas solvaamisesta puhutaan. Tai siitä, että minä olen solvannut. Minua kiinnostaa tietää että mikä tässä on solvaamista? Ihmisten oman käytöksen kirjaaminen ja paljastaminenko?
      Ja edelleenkö lehmäksi ja kusipääksi saa nimitellä facebookissa, mutta blogissa ei saa kirjoittaa ihmisten toiminnasta? Käsittämätöntä, tosiaan.

      Delete
  21. Paula, elintarvikelainsäädäntö on muuttunut. Teollisesti pakattuja tuotteita saa yksityinen myydä pieniä määriä.

    Kenenkään nimeä sä et saa ilman lupaa julkaista. YKSITYISviestien julkaisu taas on viestintäsalaisuuden rikkomista. Kai sullakin päässä sen verran raksuttaa, että yksityisviesti on aina yksityisviesti eikä tarkoitettu julkaistavaksi?
    Miten kukaan sun kirppariryhmässä uskaltaa sulle mitään viestiä laittaa kun on tiedossa että sä saatat ne julkaista omassa blogissa ja samalla haukkua kirjoittajan?

    Mitä tuohon sun julkiseen kasvavaan kirppariryhmään tulee niin julkinen se on tämä toinenkin mitä sä kovasti mollaat. Kymenlaakson alueella on jo niin monta eri kirppisryhmää ja kaikissa pyörii samat myyjät ja samat ostajat. Yleensä ryhmän kasvu loppuu siihen pikkusen yli tuhanteen.

    Jos sä kerta aikaisemmin olet jo kuulusteltavana ollut luulisi että sä ole jotain oppinut ja muuttanut tapojasi vai jatkatko sä niin kauan että syyte oikeasti napsahtaa?

    ReplyDelete
  22. Vaikka kaikilla on sanavapaus ja niin edespäin, niin kyllä silti jokaisen kannattaisi miettiä mitä julkaista ja mitä ei! Ensinnäkin, lukeeko jossain YKSITYISviestien julkaisun olevan sallittua. En jaksa nyt alkaa etsiä mistään sääntöä tähän, kun minulla ei tapana ole copypastea toisten privaattiviestejä. Ja on muutakin tekemistä kuin takoa aikuisille ihmisille järkeä päähän.
    Käsittääkseni privaviestit tosiaan ovat tavaraa, jota kukaan ei halua leviteltävän ympäri kyliä!

    Luin myös aikaisempia kirjoituksiasi. Joskus kannattaisi vähän miettiä miten asiat sanoo eikä joka toisella rivillä lue "vittusaatanaperkelettä". Luulen että tuo remppafirma (viitaten siis yhteen aiempaan postaukseen) ei ole millään noteerannut urputusviestiäsi, vaan on siksi vastannut takaisin noin tylysti. Se nyt vaan on niin, että jos kerrostalossa asuu, niin on se meteli kestettävä! Lain mukaanhan nykyään on remonteista ilmoitettava (ajankohdat yms), joten ihan sallittuahan tuo on ollut vaikka siinä onkin SINUN unesi kärsinyt ja KOIRASI on niin perkeleen säikky että jopa kusee alleen (uskaltaako se edes ulkoillakaan??)

    Meni nyt vähän ohi raiteiden, sori.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marianne antoi luvan viestien julkaisuun. Seinällä. Ja se siitä. Lukekaa nyt edes noita juttuja ennenkuin kommunikoitte. Ei näitä teidän jauhamisia täällä kukaan jaksa lukea.

      Delete
    2. Paula, RYHMÄN SEINÄLLÄ, EI BLOGISSA!

      Nähtävästi näitä jaksaa lukea, kun vastineita tulee koko ajan lisää.

      Delete
    3. Paula, joo kyllä minunkin mielestä on himppusen eri asia julkaista viestit ryhmän seinällä kuin blogissa! Ryhmään kuuluu kuitenkin vain minimaalinen osuus siitä, kuinka moni tätä voi lukea.
      (Anonyymi 03:42)

      Delete
    4. Mä en ehkä lakkaa ihmettelemästä että jaksatte tätä funtsia ja pyöriä oikeen yökaudet tääl mesoamassa.. Ei sillä, ei se minulta pois ole. Onneksi itselläni oli tuo alkuyö tuossa "parempaa" tekemistä kun lueskella blogeja ja kommentoida anonyymina nettiin...

      Delete
  23. Tarkennetaan hieman. Annoin luvan MUN viestien julkaisuun, koska olit valittanut MINUN "uhkailustani" ylläpidolle. Ja lisäksi puhe oli ryhmän sisällä julkaisusta, ei koko kansan näytteille.
    Pyydän, ettet vääntäisi sanojani täälläkin. Kiitos.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ensinnäkin, minähän en ole ajatustenlukija. Missään vaiheessa ei ollut kyse "ryhmän sisäisestä julkaisusta". Sanoit vaan että saa sinun puolestasi julkaista. Se siitä. Ja enää en tätä jaksa hokea, tyhmemmänkin luulisi jo tajuavan :)

      Delete
  24. Voi että olis niin ihanaa olla näkemässä kun kaikelle kaikesta katkeraa sotanorsua ripitettäis oikeudenistunnossa xDDD!Kaikki te joista mielesäpahottanu ihrakasa on paskaa jauhanu:tehkää tästä juttu XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  25. Paula,

    Jos kysyt ryhmän seinällä julkaistaanko viestit ja minä sanon että senkun julkaset MUN viestit, että ei mulla ole niissä hävettää, kun kyse on ollut MINUN uhkailustani, niin en voi edes käsittää, että olet ne julkaisemassa koko suomen blogissa, etkä naamakirjan ryhmän seinällä, missä asiaa kysyit!
    Ja jos olet ymmärtänyt väärin asian, niin olisiko sun siis mahdollista poistaa nää tekstit täältä? Vai odotatko tosiaan (niin kuin joku jo mainitsikin) syytettä? Ehkä ei kannata, sillä sitten minulle ei enää riitä tekstien poistaminen vaan vaadin myös paljon muuta?
    Ja toi "tyhmän" esittäminen on tyhmää, sillä sä et ole niin tyhmä miltä annat vaikuttaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Facebook-ryhmän seinällä asioiden puiminen on typerää. Oikeasti.
      Sinä sinne niitä ketjujasi latelit useampaan kertaan, mutta minä en halua sellaiseen lähteä. Täältä ne voi käydä lukemassa kuka käy, ja se siitä.

      Mutta niin: että onko mun mahdollista poistaa? On tietysti, olenhan blogini ylläpitäjä. Mutta en aio poistaa niitä. En koe että minulla on velvoitetta poistaa niitä. Sinä itse aloitit tämän vinkumalla, joten lopeta vinkuminen niin eiköhän se asia unohdu ihan kaikilta. Ei näitä täältä kukaan loputtomiin kaivele. Ja ellei joku, eli todennäköisesti sinä ja se orvokki sitä linkkiä jakelisi ryhmiensä seinillä, niin ei tänne ketään tulisi edes katselemaan.

      Ja minulle ei kuulu panojesi ja niiden seurauksien lisäksi myöskään se, mihin sinä olet tyytyväinen ja mihin et. Minä en ollut tyytyväinen siihen miten sinä toimit, sinä et ole tyytyväinen siihen miten minä toimin. Siinä on ongelmaa kerrakseen, toiselle meistä. Minä pääsin omastani yli.

      Voit lähteä kuormittamaan sitä poliisisetää ja papattaa siellä asemalla niin paljon kuin huvittaa. Olen kuitenkin hetki hetkeltä varmempi että en ole rikosta asiassa tehnyt, toivottavasti sinä olet omalta osaltasi yhtä varma. Paljon on sanoja mutta näemmä todella vähän sanoja. Johan sinä sinne poliisiasemalle sanoit menneesi? Ja kai sinä tiedät, että kun olet mennyt ja tehnyt ilmoituksen, niin vaikka sen "vetäisit pois", niin mikäli asiassa on rikos tapahtunut, niin poliisi jatkaa kyllä tutkimuksia ja syyttelemistä ihan ilman sinuakin.
      Mutta muistutus: me asumme Suomessa. Emme USA:ssa. Et tule saamaan oikeusjutullasi miljoonia. Mieti mikä on minkäkin arvoista.

      Delete
  26. Anteeksi nyt vain, mutta en ole vetämässä juttua pois, en minkään syyn takia.
    Ja sinäkö pääsit ongelmasta yli, kun piti tännekin kirjoittaa? Ja tämäkö oli järkevää laittaa koko suomen nähtäville kaikki, kun kyse oli ryhmänvälisistä asioita? Haloo??
    Mikä asiassa on niin vaikeaa ymmärtää, että SINÄ aloitit tämän puuttumalla minun kauppoihini, vaikka useaan otteeseen pyysin sinua lopettamaan?!
    Sulle ei sun mielestä kuulu mitkään asiat, mutta silti puutut kaikkiin asioihin. Sinä puutuit lapseeni ja sekoitit hänet tähän asiaan, minä en häntä tähän vetänyt? Sulla on kyllä kaikki asiat ihan sekaisin.

    Ja olen ollut poliisin kanssa yhteyksissä ja kyllä sinä kaikki tutkintanimikkeet kuulet vielä, ei hätää. Odottele rauhassa.

    ReplyDelete
  27. alkaa tcllä puntit tutissa,hah! yrittää pelotella tota toista,että "miteti mikä kannattaa "jne.. jo on aikakin toi tyttö pistää luokalle sanoistaan. tc voit olla varma tälläkertaa tulee sulle tuomio. nyt et oo enää ees enskertalainen! eli oottele tosiaan rauhassa,siin voi mennä useempi kuukauskin,mut kyllä perästä kuuluu :D!

    ReplyDelete
    Replies
    1. olen aivan samaa mieltä. miten tc voi edes olettaa että selviää tästä :DDD EN VAIN YMMÄRRÄ :D

      Delete
    2. öö... Miten sä kuvittelet että "ensikertalainen" liittyy mihinkään??

      Delete
    3. Elätkö sä jossain haave maailmassa missä voit sanoa ja tehdä mitä huvittaa?!?! lueppa laki uudistukset ja ota oppia muilta! ja nöyrry kerrankin siihen että sinä olit väärässä.

      Delete
    4. Ilmoitettakoon uteliaille (jotenkin musta tuntuu että jokainen tän blogitekstin kommentoijista ja ehkä jopa lukijoistakin tosiaan kyllä tietää jo tilanteen Mariannen itsensä suusta...) että Mariannen tekemä kunnianloukkaus-tutkintapyyntö on vastaanotettu poliisilaitokselle tänään.

      Delete
  28. Kuin voi olla noin tyhmä th, meneppä itseesi mitä itse lauvot!! olen seurannut sivusta. kannattais hankia itselle elämä ja elää sitä elämää!!
    Enste itse aloitaa ja eikä tajua lopettaa niin huh,huh!!

    ReplyDelete
  29. kiitos nauruista!!! tää pelasti päivän.. tai itseasiassa koko viikon!!!! toivottavast "oikeus voittaa" tässä tapauksessa.. Naurettavaa pelleilyä!

    ReplyDelete
  30. Miten tämä sekoilu on edennyt; jokos on kuulusteluissa käyty yms XD?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syyttämättäjättämispäätöshän tuosta tupsahti postiluukusta.

      Delete
    2. Nyt meni viimonenki usko oikeusjärjestelmään, jos toi ^ on totta!
      Jatkakaa

      Delete
  31. Jos -TC- luulee, että tämä on ohi YLEISEN syyttäjän syyttämättäjättämispäätöksellä, niin unta näkee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jos siltä tuntuu, niin siitä vaan tuhlaamaan rahaa ja oikeusjärjestelmää. Ja sitten ihmetellään millaiset ihmiset niitä resursseja haaskaa? Jo pelkkä esitutkinta moisesta vei resursseja esim. raiskaustapauksilta, väkivaltarikoksilta yms. Joku helvetin kunnianloukkaus? Oikeasti.. Millainen ihminen joutuu penäämään nykyaikana kunniaansa oikeusteitse? Millainen ihminen ei osaa lopettaa ajoissa? Millainen ihminen ei ymmärrä millon kannattaa lopettaa uhoaminen ja antaa asioiden olla?

      Ihan se ja sama, haaskataan vaan oikeusteitse aikaa niin paljon kun ikinä huvittaa. Onneksi omatuntoni on siltä osin puhdas että ainakaan minä en ole aloitteentekijä siinä(kään) asiassa.

      Delete
  32. Ainiin ja muuten hyvä: mutta tuosta rikollisesta toiminnasta olet täysin väärässä. Ainoa joka rikollisesti toimii olet sinä, kun kirjoittelet tälläistä.
    Elintarvikkeiden myynnistä kirpputorilla kysyttiin VIRANOMAISTEN mielipidettä ja "elintarvikkeita saa myydä pienissä erissä ja niin, ettei sitä tapahdu jatkuvasti"

    Hahahhahaha! Soita ite johonkin ja kysy jos et muuten usko ;)

    ReplyDelete
  33. toisten nimien julkaisuun tarvitaa heidän lupa!!!

    ReplyDelete

[Ja pidetääs homma lapases ja lapanen takataskus.]